Direktionen

Jan Grænge,
Adm. direktør, Partner

Telefon: +45 4698 0001

Mobil: +45 2060 6501

Email: jg@securecapital.dk

Jan Grænge har ansvaret for administration, økonomi, salg og rådgivning hos Secure.

Jan er oprindeligt uddannet i Danske Bank og Danica Pension, og har i over 25 år beskæftiget sig med rådgivning af formuende personer indenfor investering, pension, skat arv og generationsskifte planlægning.

Jan startede Secure sammen med Henrik og Peter, hvor de sammen har opbygget Secure til den virksomhed vi kender i dag, hvor Secure adskiller sig fra andre forvaltere i markedet, ved at tilbyde investering i en lang række andre aktiver end blot aktier og obligationer, i form af investering i ejendomme, private equity, hedgefonde, byggefinansiering og alternativ energi.

Henrik Sparup,
Investeringsdirektør, Partner

Telefon: +45 4698 0002

Mobil: +45 2035 9552

Email: hs@securecapital.dk

Henrik Sparup har ansvaret for Kapitalforvaltningen i Secure, og er cand.merc. i finansiering og regnskab (fir) fra Copenhagen Business School (CBS). Han har i mere end 20 år arbejdet med investeringsanalyse og kapitalforvaltning.

Henrik var med til at opbygge Svenska Handelsbankens Investment bank afdeling i København. Han kom siden til Carnegie, hvor han som analytiker var top-rated blandt institutionelle investorer. Efterfølgende har Henrik været Portfolio Manager i Danske Capital med ansvar for forbrugssektoren globalt.Henrik kommer senest fra en stilling som investeringschef i Proviso Fondsmægler­selskab med ansvar for den diskretionære formueforvaltning af knap DKK tre mia.