Investeringsforeninger

Kontakt

Marc Nielsson
Kundechef
mn@securecapital.dk
+45 4630 6254
Erik Larsen
Portfolio Manager
el@securecapital.dk
+45 4698 0006

FORDELE VED EN INVESTERINGSFORENING

Mindre administration – kun 1 fondskode at holde styr på og automatisk tilbagesøgning af udenlandsk udbytteskat.

Det er nemt at købe og sælge investeringsforenings-beviser. De fleste investeringsbeviser kan købes og sælges gennem de forskellige bankers netbank.

Investeringsforeningsbeviser er altid korrekt prisfastsat. Administrationsselskabet opgør flere gange dagligt værdien af investeringsforeningens positioner i kontanter, aktier og/eller obligationer (Indre Værdi)

Professionel overvågning af investeringen. En professionel porteføljemanager foretager investeringsbeslutninger og den løbende optimering af investeringsporteføljerne. Investeringsforeninger er derfor et godt alternativ til investorer, der ikke nødvendigvis har de ressourcer, den tid eller interesse, som skal til, for at opbygge en portefølje hvorfor man følger investeringsrådgivning.

Investeringsforeningerne er underlagt Finanstilsynet. En investeringsforening kan ikke bare tage medlemmernes penge og bruge dem til andet, end hvad der er angivet i foreningens vedtægter og prospekter- det kontrollerer Finanstilsynet.

Effektiv spredning af risiko – selv ved investering af mindre beløb. Ved køb af investeringsforeningsbeviser spredes investeringer ud på en række forskellige aktier eller obligationer, fordi investor får sin forholdsmæssige del af hele foreningens/afdelingens portefølje. Det er samtidigt muligt at tegne sig for endda meget små beløb i investeringsforeningernes afdelinger.

Mulighed for at handle til lavere kurtagesatser og bedre priser, fordi der investeres i fællesskab.

Links

Se august 2018 rapporteringen for

Secure Globale Aktier her

Se august 2018 rapporteringen for

Secure Globale Obligationer her.